Veilig middel om baby’s te beschermen tegen muggen?

Home » Anti-muggen tips » Voorkom muggen bij je baby of in de babykamer » Veilig middel om baby’s te beschermen tegen muggen?
Oma weet raad met muggen

Tot nu toe was er nog niet echt een goed middel op de markt om muggen te weren voor onze allerkleinsten. Want DEET vinden we voor baby’s toch wat heftig voor regelmatig gebruik. Squitos muggenwerende stickers moet daar nu toch een oplossing voor bieden.

Dit nieuwe product van Squids Sunwear bestaat uit stickertjes die 100% natuurlijk zijn. Ze zijn gedrenkt in eucalyptus en citronella en bevatten geen DEET. Hierdoor zijn de stickertjes ook geschikt voor baby’s. Dankzij de stickertjes, die je bevestigd op bijvoorbeeld kleding, de buggy of het bedje, zouden kindjes tot 72 uur beschermd moeten zijn tegen bloeddorstige muggen.

Billy de Beer en Leo de Leeuw

Het schattige van de stickertjes is dat ze begeleid worden met een boekje. In dit boekje vertellen verschillende dieren hoe ze je beschermen tegen vervelende muggen. Naast Billy de Beer en Leo de Leeuw worden ze vergezeld door Olly de Olifant, Ralph de Wasbeer, Fritz de Vos en Coco de kat. Een heleboel diertjes dus die jouw kindje moeten beschermen. Je kunt ze online bestellen bij Squids Sunwear en we hebben gehoord dat ze ook te bestellen aan boord van verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Corendon en AirBerlin.

Heb jij ze al gespot of geprobeerd? Werkt het écht of is het onzin? Deel het met Muggeninfo.nl!

ps. dit artikel is niet gesponsord. We zijn echt oprecht benieuwd of een dergelijk stickertje nu werkt of klinkklare onzin is.